Bij SA Vastgoed haalt u met uw spaargeld een hoger rendement!

vastgoedDoor de lage rentes bij de spaarrekening loont sparen eigenlijk niet meer. De rente staat niet meer in verhouding tot de inflatie, waardoor uw geld op een spaarrekening eigenlijk alleen maar langzamerhand minder waard wordt. Veel consumenten kijken daarom naar andere mogelijkheden om rendement uit hun spaargeld te halen. U kunt u geld in van alles investeren. Van valuta tot grondstoffen en bedrijven. De vraag die iedere beginnende belegger zichzelf stelt is natuurlijk welke investeringen het meeste rendement opleveren tegen het minste risico. Een investering bij SA Vastgoed verdient hierbij door hun unieke concept een aanbeveling.

Investeren in vastgoed

SA Vastgoed investeert voornamelijk in vastgoed in landen met een opbloeiende economie. De reden hiervoor is simpel. Op het moment dat het goed gaat met de economie in een land, stijgen ook eigenlijk altijd de huizenprijzen. De economie in Polen is op dit moment behoorlijk aan het aantrekken. Alle voorspellingen wijzen erop dat dit ook nog wel een tijd zo blijft. Dit betekent dat ook de huizenprijzen blijven stijgen. Een mooie kans om te investeren met een mooi rendement en een laag risico!

Het unieke concept van SA Vastgoed

SA Vastgoed zet vastgoedprojecten op in Polen. Het gaat hierbij om het opknappen, verbouwen, verhuren en verkopen van huizen in Polen. Door de woningen te verhuren en daarna tegen een hogere prijs dan de inkoopprijs te verkopen kan het bedrijf mooie rendementen behalen op investeringen. De projecten worden voor 80% gefinancierd door uitgifte van obligatie, die u via de website van SA Vastgoed kunt vinden. De overige 20% wordt gefinancierd door het bedrijf zelf. Door zelf ook op financieel gebied belang te hebben bij succesvolle projecten, weet u zeker dat het bedrijf er alles aan doet deze goed te laten verlopen. Door dit unieke concepten zijn alle projecten tot nu toe succesvol afgerond.

Geïnteresseerd in deze vorm van investeren? Neem gerust contact op met het bedrijf om uw investering te bespreken, inclusief vragen die u nog heeft.

 

Geef een antwoord